ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Για αξέχαστες γιορτές στο επιβλητικό φυσικό τοπίο της λίμνης και τις μοναδικές ανέσεις που προσφέρει το ονείρων άκρη Λευκά Χριστούγεννα στη Λίμνη Πλαστήρα Χιονισμένες πλαγιές, μικρά παγόβουνα στο νερό, κρυσταλλωμένα καταπράσινα φύλλα... Ένα ασυνήθιστο τοπίο για τα ελληνικά δεδομένα, κι όμως μόνο 325 χλμ. από την Αθήνα και λίγο λιγότερα από τη Θεσσαλονίκη. Η Λίμνη Πλαστήρα μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί της τα Χριστούγεννα.

Το χιονισμένο ρομαντικό τοπίο και τα παγωμένα νερά είναι μόνο ένας από τους λόγους για να περάσετε τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Λίμνη Πλαστήρα. Μέσα σ’ ένα πανέμορφο τοπίο με ψηλά βουνά, χιονισμένες κορυφές, πλούσια δάση από έλατα, καστανιές και βελανιδιές η τεχνητή λίμνη Tαυρωπού ή Νικολάου Πλαστήρα είναι μια από τις πιο όμορφες εικόνες που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

Εδώ μπορείτε να επιδοθείτε σε αμέτρητες χειμερινές δραστηριότητες , ενώ τα πανέμορφα ξενοδοχεία περιμετρικά της λίμνης αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα.

Τα 14 χωριουδάκια που περιβάλλουν τη λίμνη θα αποτελέσουν ιδανικό σκηνικό για χειμωνιάτικες βόλτες. Αρκεί να έχετε ντυθεί ζεστά! Η Λίμνη Πλαστήρα αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για ολόκληρη τη Θεσσαλία, που με τα χρόνια απέκτησε λάτρεις, επισκέπτες από ολόκληρο τον κόσμο.